تاریخ بروز رسانی : ۱۴۰۳/۰۹/۰۸

رییس پژوهشکده مواد غذایی در جشنواره ملی جذب سرمایه در صنعت ورزش: به دنبال توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی _ ورزشی هستیم

رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در جشنواره ملی جذب سرمایه در صنعت ورزش(جسور) بر توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی _ ورزشی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان(ستفا) جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی در این جشنواره که با حضور جمعی از سرمایه‌گذاران، سرمایه‌پذیران، کارآفرینان، شرکت‌های فناور و دانش بنیان و… به همت انجمن صنعت ورزش خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، جهادانشگاهی و با همکاری اتاق بازرگانی خراسان رضوی و دستگاه‌های متولی در سالن همایش اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزارشد، بر توجه بیشتر به صنعت پرسود محصولات غذایی ورزشکاران پرداخت.

وی با اشاره به اینکه امروزه محصولات غذایی ورزشکاران به یک صنعت پرسود در دنیا تبدیل شده است، ادامه داد: غذاهای فراسودمند و مکمل‌های غذایی – ورزشی نیاز امروز ورزشکاران  است که در این زمینه می توان در قالب پروژه‌ای، تولید این موارد را هدف‌گذاری کرد.

رییس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، ضمن تاکید بر توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی – ورزشی، گفت: خود را موظف می دانیم این چرخه را کامل کنیم.

دکتر حسینی به دستاوردهای دانش بنیانی جهاد دانشگاهی در حوزه غذا و مکمل های ورزشی اشاره کرد و گفت: غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار قطعا حایز اهمیت است؛  تغذیه مناسب ورزشی باعث می شود که ورزشکار نتیجه بهتری در میادین ورزشی ملی و بین المللی داشته باشد.