محصولات صنایع غذایی

عصاره قارچ انوکی محتوی 20% بتاگلوکان

مشخصات فنی: عصاره پودری از قارچ‌های خوراکی- دارویی با محتوی 20% بتاگلوکان کاربردها و مصارف کپسوله کردن عصاره و استفاده از آن به عنوان مکمل غذایی و دارویی

عصاره قارچ شی تاکه محتوی 28% بتاگلوکان

مشخصات فنی: عصاره پودری از قارچ‌های خوراکی- دارویی با محتوی 28% بتاگلوکان کاربردها و مصارف: کپسوله کردن عصاره و استفاده از آن به عنوان مکمل غذایی و دارویی

رنگ دانه فیکوسیانین

مشخصات فنی: رنگدانه طبیعی آبی استخراج شده از جلبک اسپیرولینا، دارای ساختار پروتئینی، محلول در آب و حساس به دما بالاتر از 40 درجه سانتی گراد، دارای خواص آنتی اکسیدانتی، دارای تاییدیه FDA کاربرد و مصارف: جایگزین رنگدانه آبی در صنایع غذایی سرد مانند نوشیدنی، بستنی، خامه، ژله و پاستیل، استفاده در کرم ها بعنوان آنتی اکسیدانت، بکارگیری در لوازم آرایشی- بهداشتی

مکمل فیبری سلامتی زا

مشخصات فنی: پرمیکس غنی از فیبر، پروتئین و انواع ریز مغذی ها استحصالی از فراورده های جنبی کشاورزی و صنایع تبدیلی شبیه‌ساز ویژگی‌های عملکردی چربی در فراورده‌های مختلف غذایی ارتقای ویژگي هاي تغذیه ای و تکنولوژيکي بواسطه فراوری هردل کاربردها: صنایع غذایی و دارویی واحد سازمانی: پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

کمپلکس پایدارکننده ذرات در نوشیدنی

ویژگی ها و کاربردها شناورسازی یکنواخت ذرات در نوشیدنی (از قبیل نوشیدنی های تخم شربتی، خاکشیر، آلوئه ورا و غیره)، شربت (مخصوصا شربت زعفران) و دوغ (ذرات دوغ و سبزیجات)، حفظ سیالیت محصول عدم ایجاد طعم اضافه

رنگ‌های خوراکی طبیعی

مشخصات فنی: خاصیت آنتی‌اکسیدانی جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری از بروز سرطان خواص ضدمیکروبی کاربردها: تولید اسنک و فراورده های اکسترودشده محصولات قنادی فراورده های لبنی ماکارونی، پاستا و محصولات خمیری داروسازی و گیاهان دارویی محصولات آرایشی – بهداشتی

گرانول فوری حریره بادام- جودوسر

مشخصات فنی: حاوی قند طبیعی و فاقد گلوتن قابلیت جذب آب بالا آماده مصرف بصورت پیش پخت و فوری حفظ اسیدهای چرب مغذی افزایش قابلیت زیستی بتاگلوکان افزایش قابلیت هضم نشاسته و پروتئین کاربردها: غذای کودک، نوشیدنی فوری